inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Vacker vårträdgård - soligt växtmotiv med tulpanblommor Nr 60347

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vacker vårträdgård - soligt växtmotiv med tulpanblommor Nr 60347

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Vacker vårträdgård - soligt växtmotiv med tulpanblommor"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Vacker vårträdgård - soligt växtmotiv med tulpanblommor" är det bästa exemplet. Tulpaner som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Vacker vårträdgård - soligt växtmotiv med tulpanblommor". Produkten "Vacker vårträdgård - soligt växtmotiv med tulpanblommor" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Vacker vårträdgård - soligt växtmotiv med tulpanblommor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här snygga blom-tapeten "Vacker vårträdgård - soligt växtmotiv med tulpanblommor" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Tulpaner fototapeter i den dominanta färgen Turkos, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Vacker vårträdgård - soligt växtmotiv med tulpanblommor" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Vacker vårträdgård - soligt växtmotiv med tulpanblommor". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte