inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Vacker vårträdgård - naturligt blommotiv med tulpaner i solen Nr 60349

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vacker vårträdgård - naturligt blommotiv med tulpaner i solen Nr 60349

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Vacker vårträdgård - naturligt blommotiv med tulpaner i solen"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Vacker vårträdgård - naturligt blommotiv med tulpaner i solen" är det bästa exemplet. Tulpaner som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Vacker vårträdgård - naturligt blommotiv med tulpaner i solen". Produkten "Vacker vårträdgård - naturligt blommotiv med tulpaner i solen" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Vacker vårträdgård - naturligt blommotiv med tulpaner i solen" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara blom-tapeten "Vacker vårträdgård - naturligt blommotiv med tulpaner i solen" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Tulpaner fototapeter i den dominanta färgen Rosa, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Vacker vårträdgård - naturligt blommotiv med tulpaner i solen" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Vacker vårträdgård - naturligt blommotiv med tulpaner i solen". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte