inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Tulpaner i solen - naturligt blommotiv med vita blommor på ljus bakgrund Nr 60360

Taggar: #fototapeter

Fototapet Tulpaner i solen - naturligt blommotiv med vita blommor på ljus bakgrund Nr 60360

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Tulpaner i solen - naturligt blommotiv med vita blommor på ljus bakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Tulpaner i solen - naturligt blommotiv med vita blommor på ljus bakgrund" är det bästa exemplet. Tulpaner som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Tulpaner i solen - naturligt blommotiv med vita blommor på ljus bakgrund". Produkten "Tulpaner i solen - naturligt blommotiv med vita blommor på ljus bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Tulpaner i solen - naturligt blommotiv med vita blommor på ljus bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här snygga blommiga fototapeten "Tulpaner i solen - naturligt blommotiv med vita blommor på ljus bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Tulpaner fototapeter i den dominanta färgen Grön, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Tulpaner i solen - naturligt blommotiv med vita blommor på ljus bakgrund" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Tulpaner i solen - naturligt blommotiv med vita blommor på ljus bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte