inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Svartvita tulpaner - närbild på blommor med suddig bakgrund Nr 60636

Taggar: #fototapeter

Fototapet Svartvita tulpaner - närbild på blommor med suddig bakgrund Nr 60636

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Svartvita tulpaner - närbild på blommor med suddig bakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Svartvita tulpaner - närbild på blommor med suddig bakgrund" är det bästa exemplet. Tulpaner som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Svartvita tulpaner - närbild på blommor med suddig bakgrund". Produkten "Svartvita tulpaner - närbild på blommor med suddig bakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Svartvita tulpaner - närbild på blommor med suddig bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här underbara blommiga fototapeten "Svartvita tulpaner - närbild på blommor med suddig bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Tulpaner fototapeter i den dominanta färgen Krämvit, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Svartvita tulpaner - närbild på blommor med suddig bakgrund" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Svartvita tulpaner - närbild på blommor med suddig bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter abstrakt Fototapeter tulpaner
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte