inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Röda tulpaner på svart och vit bakgrund Nr 60352

Fototapet Röda tulpaner på svart och vit bakgrund Nr 60352

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Röda tulpaner på svart och vit bakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Röda tulpaner på svart och vit bakgrund" är det bästa exemplet. Tulpaner som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, röd, tulpaner oraz fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Röda tulpaner på svart och vit bakgrund". Produkten "Röda tulpaner på svart och vit bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Röda tulpaner på svart och vit bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här snygga blommiga fototapeten "Röda tulpaner på svart och vit bakgrund" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Tulpaner fototapeter i den dominanta färgen Grå, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Röda tulpaner på svart och vit bakgrund" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Röda tulpaner på svart och vit bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte