inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Pink tulip Nr 60357

Fototapet Pink tulip Nr 60357

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet med blommor "Pink tulip"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Pink tulip" är det bästa exemplet. Tulpaner som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, tulpaner oraz fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Pink tulip". Produkten "Pink tulip" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Pink tulip" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här moderna fototapeten med blommor "Pink tulip" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Tulpaner fototapeter i den dominanta färgen Krämvit, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Pink tulip" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Pink tulip". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter tulpaner
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte