inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Natur - blommotiv med röda tulpaner på svart bakgrund Nr 60342

Taggar: #fototapeter

Fototapet Natur - blommotiv med röda tulpaner på svart bakgrund Nr 60342

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Natur - blommotiv med röda tulpaner på svart bakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och tapeten "Natur - blommotiv med röda tulpaner på svart bakgrund" är det bästa exemplet. Tulpaner som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Natur - blommotiv med röda tulpaner på svart bakgrund". Produkten "Natur - blommotiv med röda tulpaner på svart bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Natur - blommotiv med röda tulpaner på svart bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här moderna blommiga fototapeten "Natur - blommotiv med röda tulpaner på svart bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och elegant plats. Tulpaner fototapeter i den dominanta färgen Grå, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Natur - blommotiv med röda tulpaner på svart bakgrund" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Natur - blommotiv med röda tulpaner på svart bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte