inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Heavenly tulips Nr 60638

Fototapet Heavenly tulips Nr 60638

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Heavenly tulips"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Heavenly tulips" är det bästa exemplet. Tulpaner som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, fantasi, tulpaner oraz fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Heavenly tulips". Produkten "Heavenly tulips" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Heavenly tulips" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara blommiga fototapeten "Heavenly tulips" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Tulpaner fototapeter i den dominanta färgen Vit, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Heavenly tulips" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Heavenly tulips". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter tulpaner
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte