inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Sommarväxtmotiv - gul blomma i solen på bakgrund av solrosfält Nr 60737

Taggar: #fototapeter

Fototapet Sommarväxtmotiv - gul blomma i solen på bakgrund av solrosfält Nr 60737

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Sommarväxtmotiv - gul blomma i solen på bakgrund av solrosfält"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Sommarväxtmotiv - gul blomma i solen på bakgrund av solrosfält" är det bästa exemplet. Solrosor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Sommarväxtmotiv - gul blomma i solen på bakgrund av solrosfält". Produkten "Sommarväxtmotiv - gul blomma i solen på bakgrund av solrosfält" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Sommarväxtmotiv - gul blomma i solen på bakgrund av solrosfält" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här underbara blommiga fototapeten "Sommarväxtmotiv - gul blomma i solen på bakgrund av solrosfält" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Solrosor fototapeter i den dominanta färgen Gul, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Sommarväxtmotiv - gul blomma i solen på bakgrund av solrosfält" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Sommarväxtmotiv - gul blomma i solen på bakgrund av solrosfält". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte