inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Sommarblommor - makrouppen med en solros i solens strålar Nr 60731

Taggar: #fototapeter

Fototapet Sommarblommor - makrouppen med en solros i solens strålar Nr 60731

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Sommarblommor - makrouppen med en solros i solens strålar"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Sommarblommor - makrouppen med en solros i solens strålar" är det bästa exemplet. Solrosor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Sommarblommor - makrouppen med en solros i solens strålar". Produkten "Sommarblommor - makrouppen med en solros i solens strålar" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Sommarblommor - makrouppen med en solros i solens strålar" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara blom-tapeten "Sommarblommor - makrouppen med en solros i solens strålar" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och elegant plats. Solrosor fototapeter i den dominanta färgen Gul, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Sommarblommor - makrouppen med en solros i solens strålar" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Sommarblommor - makrouppen med en solros i solens strålar". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte