inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Solvända - närbild på en blomma på en suddig bakgrund av solrosfält Nr 60730

Taggar: #fototapeter

Fototapet Solvända - närbild på en blomma på en suddig bakgrund av solrosfält Nr 60730

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Solvända - närbild på en blomma på en suddig bakgrund av solrosfält"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Solvända - närbild på en blomma på en suddig bakgrund av solrosfält" är det bästa exemplet. Solrosor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Solvända - närbild på en blomma på en suddig bakgrund av solrosfält". Produkten "Solvända - närbild på en blomma på en suddig bakgrund av solrosfält" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Solvända - närbild på en blomma på en suddig bakgrund av solrosfält" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna fototapeten med blommor "Solvända - närbild på en blomma på en suddig bakgrund av solrosfält" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Solrosor fototapeter i den dominanta färgen Gul, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Solvända - närbild på en blomma på en suddig bakgrund av solrosfält" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Solvända - närbild på en blomma på en suddig bakgrund av solrosfält". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte