inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet In the arms of the wind Nr 60722

Fototapet In the arms of the wind Nr 60722

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "In the arms of the wind"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och tapeten "In the arms of the wind" är det bästa exemplet. Solrosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, solros, vind oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "In the arms of the wind". Produkten "In the arms of the wind" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "In the arms of the wind" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här moderna blom-tapeten "In the arms of the wind" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Solrosor fototapeter i den dominanta färgen Blå, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "In the arms of the wind" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "In the arms of the wind". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter solrosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte