inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Waterfall of Roses - First Variant Nr 130402

Taggar: #fototapeter

Fototapet Waterfall of Roses - First Variant Nr 130402

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Blommig fototapet "Waterfall of Roses - First Variant"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Waterfall of Roses - First Variant" är det bästa exemplet. Rosor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Waterfall of Roses - First Variant". Produkten "Waterfall of Roses - First Variant" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Waterfall of Roses - First Variant" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här underbara blom-tapeten "Waterfall of Roses - First Variant" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Rosor fototapeter i den dominanta färgen Grön, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Waterfall of Roses - First Variant" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Waterfall of Roses - First Variant". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte