inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Uppvaknande Rose Nr 60324

Fototapet Uppvaknande Rose Nr 60324

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Blommig fototapet "Uppvaknande Rose"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och tapeten "Uppvaknande Rose" är det bästa exemplet. Rosor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, rosor oraz fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Uppvaknande Rose". Produkten "Uppvaknande Rose" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Uppvaknande Rose" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här snygga blom-tapeten "Uppvaknande Rose" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Rosor fototapeter i den dominanta färgen Röd, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Uppvaknande Rose" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Uppvaknande Rose". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter rosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte