inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Roses of Love Nr 118796

Taggar: #fototapeter

Fototapet Roses of Love Nr 118796

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Blommig fototapet "Roses of Love"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Roses of Love" är det bästa exemplet. Rosor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, färgrik, trends, rosor, freshflowers oraz fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Roses of Love". Produkten "Roses of Love" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Roses of Love" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här underbara blommiga fototapeten "Roses of Love" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Rosor fototapeter i den dominanta färgen Färgstarkt, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Roses of Love" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Roses of Love". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte