inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Rosa nyanser av rosor - närbild på blommor med suddig bakgrund Nr 60331

Taggar: #fototapeter

Fototapet Rosa nyanser av rosor - närbild på blommor med suddig bakgrund Nr 60331

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Rosa nyanser av rosor - närbild på blommor med suddig bakgrund"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Rosa nyanser av rosor - närbild på blommor med suddig bakgrund" är det bästa exemplet. Rosor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Rosa nyanser av rosor - närbild på blommor med suddig bakgrund". Produkten "Rosa nyanser av rosor - närbild på blommor med suddig bakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Rosa nyanser av rosor - närbild på blommor med suddig bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara fototapeten med blommor "Rosa nyanser av rosor - närbild på blommor med suddig bakgrund" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Rosor fototapeter i den dominanta färgen Lila, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Rosa nyanser av rosor - närbild på blommor med suddig bakgrund" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Rosa nyanser av rosor - närbild på blommor med suddig bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte