inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Persikorosa ros - naturligt växtmotiv med en ros i centrum Nr 60302

Taggar: #fototapeter

Fototapet Persikorosa ros - naturligt växtmotiv med en ros i centrum Nr 60302

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Persikorosa ros - naturligt växtmotiv med en ros i centrum"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Persikorosa ros - naturligt växtmotiv med en ros i centrum" är det bästa exemplet. Rosor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Persikorosa ros - naturligt växtmotiv med en ros i centrum". Produkten "Persikorosa ros - naturligt växtmotiv med en ros i centrum" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Persikorosa ros - naturligt växtmotiv med en ros i centrum" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här moderna blom-tapeten "Persikorosa ros - naturligt växtmotiv med en ros i centrum" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Rosor fototapeter i den dominanta färgen Krämvit, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Persikorosa ros - naturligt växtmotiv med en ros i centrum" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Persikorosa ros - naturligt växtmotiv med en ros i centrum". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte