inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Pearl maze Nr 60314

Fototapet Pearl maze Nr 60314

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Pearl maze"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Pearl maze" är det bästa exemplet. Rosor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, rosor oraz fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Pearl maze". Produkten "Pearl maze" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Pearl maze" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här moderna blom-tapeten "Pearl maze" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Rosor fototapeter i den dominanta färgen Pärlemor, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Pearl maze" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Pearl maze". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte