inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Ökenrosa - närbild på en ros i energifyllda färger Nr 60330

Taggar: #fototapeter

Fototapet Ökenrosa - närbild på en ros i energifyllda färger Nr 60330

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Ökenrosa - närbild på en ros i energifyllda färger"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Ökenrosa - närbild på en ros i energifyllda färger" är det bästa exemplet. Rosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Ökenrosa - närbild på en ros i energifyllda färger". Produkten "Ökenrosa - närbild på en ros i energifyllda färger" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Ökenrosa - närbild på en ros i energifyllda färger" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här moderna fototapeten med blommor "Ökenrosa - närbild på en ros i energifyllda färger" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Rosor fototapeter i den dominanta färgen Röd, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Ökenrosa - närbild på en ros i energifyllda färger" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Ökenrosa - närbild på en ros i energifyllda färger". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte