inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Gul ros - symbol för vänskap, naturlig närbild på rosens kronblad Nr 60329

Taggar: #fototapeter

Fototapet Gul ros - symbol för vänskap, naturlig närbild på rosens kronblad Nr 60329

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Gul ros - symbol för vänskap, naturlig närbild på rosens kronblad"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Gul ros - symbol för vänskap, naturlig närbild på rosens kronblad" är det bästa exemplet. Rosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Gul ros - symbol för vänskap, naturlig närbild på rosens kronblad". Produkten "Gul ros - symbol för vänskap, naturlig närbild på rosens kronblad" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Gul ros - symbol för vänskap, naturlig närbild på rosens kronblad" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara fototapeten med blommor "Gul ros - symbol för vänskap, naturlig närbild på rosens kronblad" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Rosor fototapeter i den dominanta färgen Orange, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Gul ros - symbol för vänskap, naturlig närbild på rosens kronblad" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Gul ros - symbol för vänskap, naturlig närbild på rosens kronblad". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte