inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Gul ros - imponerande närbild på rosens kronblad med daggdroppar Nr 60328

Taggar: #gul, #fototapeter

Fototapet Gul ros - imponerande närbild på rosens kronblad med daggdroppar Nr 60328

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Gul ros - imponerande närbild på rosens kronblad med daggdroppar"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och tapeten "Gul ros - imponerande närbild på rosens kronblad med daggdroppar" är det bästa exemplet. Rosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: gul oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Gul ros - imponerande närbild på rosens kronblad med daggdroppar". Produkten "Gul ros - imponerande närbild på rosens kronblad med daggdroppar" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Gul ros - imponerande närbild på rosens kronblad med daggdroppar" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här snygga fototapeten med blommor "Gul ros - imponerande närbild på rosens kronblad med daggdroppar" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Rosor fototapeter i den dominanta färgen Gul, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Gul ros - imponerande närbild på rosens kronblad med daggdroppar" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Gul ros - imponerande närbild på rosens kronblad med daggdroppar". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte