inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Gammalt trä och blommor - bleka rosor i retrostil på träplankor med text Nr 63920

Taggar: #fototapeter

Fototapet Gammalt trä och blommor - bleka rosor i retrostil på träplankor med text Nr 63920

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Gammalt trä och blommor - bleka rosor i retrostil på träplankor med text"

Trendiga tapet "Gammalt trä och blommor - bleka rosor i retrostil på träplankor med text" i kategorin Trä är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Gammalt trä och blommor - bleka rosor i retrostil på träplankor med text" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Gammalt trä och blommor - bleka rosor i retrostil på träplankor med text" är: fototapeter.

Fototapet "Gammalt trä och blommor - bleka rosor i retrostil på träplankor med text" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Gammalt trä och blommor - bleka rosor i retrostil på träplankor med text" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Gammalt trä och blommor - bleka rosor i retrostil på träplankor med text" som en vattentäta tapet "Gammalt trä och blommor - bleka rosor i retrostil på träplankor med text", som låter dig utsmycka badrum eller hall eller kök. Den största delen färg på tapet "Gammalt trä och blommor - bleka rosor i retrostil på träplankor med text" är Brun. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Gammalt trä och blommor - bleka rosor i retrostil på träplankor med text" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Gammalt trä och blommor - bleka rosor i retrostil på träplankor med text" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Trä samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Gammalt trä och blommor - bleka rosor i retrostil på träplankor med text" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte