inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Double elegance Nr 60341

Fototapet Double elegance Nr 60341

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet med blommor "Double elegance"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Double elegance" är det bästa exemplet. Rosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, rosor oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Double elegance". Produkten "Double elegance" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Double elegance" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här snygga blom-tapeten "Double elegance" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och elegant plats. Rosor fototapeter i den dominanta färgen Lila, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Double elegance" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Double elegance". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter rosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte