inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vintage - vår och blommor omgivna av fjärilar i form av en ritning Nr 60676

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vintage - vår och blommor omgivna av fjärilar i form av en ritning Nr 60676

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Vintage - vår och blommor omgivna av fjärilar i form av en ritning"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och tapeten "Vintage - vår och blommor omgivna av fjärilar i form av en ritning" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Vintage - vår och blommor omgivna av fjärilar i form av en ritning". Produkten "Vintage - vår och blommor omgivna av fjärilar i form av en ritning" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Vintage - vår och blommor omgivna av fjärilar i form av en ritning" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här moderna blommiga fototapeten "Vintage - vår och blommor omgivna av fjärilar i form av en ritning" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Beige, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Vintage - vår och blommor omgivna av fjärilar i form av en ritning" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Vintage - vår och blommor omgivna av fjärilar i form av en ritning". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte