inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vårdagdröm - vårmotiv med närbild på blommor och lindblad Nr 60682

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vårdagdröm - vårmotiv med närbild på blommor och lindblad Nr 60682

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Vårdagdröm - vårmotiv med närbild på blommor och lindblad"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Vårdagdröm - vårmotiv med närbild på blommor och lindblad" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Vårdagdröm - vårmotiv med närbild på blommor och lindblad". Produkten "Vårdagdröm - vårmotiv med närbild på blommor och lindblad" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Vårdagdröm - vårmotiv med närbild på blommor och lindblad" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här moderna fototapeten med blommor "Vårdagdröm - vårmotiv med närbild på blommor och lindblad" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Lila, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Vårdagdröm - vårmotiv med närbild på blommor och lindblad" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Vårdagdröm - vårmotiv med närbild på blommor och lindblad". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Övrigt blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte