inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Växtmotiv - azaleablommor med spegelbild och solstrålar Nr 60718

Taggar: #fototapeter

Fototapet Växtmotiv - azaleablommor med spegelbild och solstrålar Nr 60718

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Växtmotiv - azaleablommor med spegelbild och solstrålar"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Växtmotiv - azaleablommor med spegelbild och solstrålar" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Växtmotiv - azaleablommor med spegelbild och solstrålar". Produkten "Växtmotiv - azaleablommor med spegelbild och solstrålar" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Växtmotiv - azaleablommor med spegelbild och solstrålar" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här moderna fototapeten med blommor "Växtmotiv - azaleablommor med spegelbild och solstrålar" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Grön, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Växtmotiv - azaleablommor med spegelbild och solstrålar" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Växtmotiv - azaleablommor med spegelbild och solstrålar". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte