inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Två gula kallor på svart bakgrund - växtmotiv med blommor i centrum Nr 60674

Taggar: #fototapeter

Fototapet Två gula kallor på svart bakgrund - växtmotiv med blommor i centrum Nr 60674

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Blommiga fototapeter "Två gula kallor på svart bakgrund - växtmotiv med blommor i centrum"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Två gula kallor på svart bakgrund - växtmotiv med blommor i centrum" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Två gula kallor på svart bakgrund - växtmotiv med blommor i centrum". Produkten "Två gula kallor på svart bakgrund - växtmotiv med blommor i centrum" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Två gula kallor på svart bakgrund - växtmotiv med blommor i centrum" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara fototapeten med blommor "Två gula kallor på svart bakgrund - växtmotiv med blommor i centrum" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Svart, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Två gula kallor på svart bakgrund - växtmotiv med blommor i centrum" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Två gula kallor på svart bakgrund - växtmotiv med blommor i centrum". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte