inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Sounds of subtlety - silver Nr 60454

Fototapet Sounds of subtlety - silver Nr 60454

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Sounds of subtlety - silver"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Sounds of subtlety - silver" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor oraz fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Sounds of subtlety - silver". Produkten "Sounds of subtlety - silver" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Sounds of subtlety - silver" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara fototapeten med blommor "Sounds of subtlety - silver" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Silver, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Sounds of subtlety - silver" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Sounds of subtlety - silver". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Övrigt blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte