inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Purple Braids Nr 64305

Fototapet Purple Braids Nr 64305

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Purple Braids"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Purple Braids" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, abstrakt, växter, blommor, vågor, violett, ruter oraz fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Purple Braids". Produkten "Purple Braids" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Purple Braids" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här moderna fototapeten med blommor "Purple Braids" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Lila, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Purple Braids" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Purple Braids". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Övrigt blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte