inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Prästkragar - fantasifullt arrangemang av blommor på en bakgrund med växtmönster och fjärilar Nr 60846

Taggar: #fototapeter

Fototapet Prästkragar - fantasifullt arrangemang av blommor på en bakgrund med växtmönster och fjärilar Nr 60846

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet med blommor "Prästkragar - fantasifullt arrangemang av blommor på en bakgrund med växtmönster och fjärilar"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Prästkragar - fantasifullt arrangemang av blommor på en bakgrund med växtmönster och fjärilar" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Prästkragar - fantasifullt arrangemang av blommor på en bakgrund med växtmönster och fjärilar". Produkten "Prästkragar - fantasifullt arrangemang av blommor på en bakgrund med växtmönster och fjärilar" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Prästkragar - fantasifullt arrangemang av blommor på en bakgrund med växtmönster och fjärilar" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här underbara fototapeten med blommor "Prästkragar - fantasifullt arrangemang av blommor på en bakgrund med växtmönster och fjärilar" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Grå, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Prästkragar - fantasifullt arrangemang av blommor på en bakgrund med växtmönster och fjärilar" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Prästkragar - fantasifullt arrangemang av blommor på en bakgrund med växtmönster och fjärilar". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Övrigt blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte