inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Liljor - svartvitt mönster med dekorationer och blommor i vintagestil Nr 64340

Taggar: #fototapeter

Fototapet Liljor - svartvitt mönster med dekorationer och blommor i vintagestil Nr 64340

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Crying lilies in white"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Crying lilies in white" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, svartvitt, vatten, liljor oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Crying lilies in white". Produkten "Crying lilies in white" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Crying lilies in white" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna blommiga fototapeten "Crying lilies in white" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Crying lilies in white" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Crying lilies in white". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte