inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Lila magnolior - fantasifullt motiv med magnoliablommor på enhetlig bakgrund Nr 60739

Taggar: #fototapeter

Fototapet Lila magnolior - fantasifullt motiv med magnoliablommor på enhetlig bakgrund Nr 60739

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Lila magnolior - fantasifullt motiv med magnoliablommor på enhetlig bakgrund"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Lila magnolior - fantasifullt motiv med magnoliablommor på enhetlig bakgrund" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Lila magnolior - fantasifullt motiv med magnoliablommor på enhetlig bakgrund". Produkten "Lila magnolior - fantasifullt motiv med magnoliablommor på enhetlig bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Lila magnolior - fantasifullt motiv med magnoliablommor på enhetlig bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara blommiga fototapeten "Lila magnolior - fantasifullt motiv med magnoliablommor på enhetlig bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Lila, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Lila magnolior - fantasifullt motiv med magnoliablommor på enhetlig bakgrund" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Lila magnolior - fantasifullt motiv med magnoliablommor på enhetlig bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte