inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Lightness of elation II Nr 60844

Fototapet Lightness of elation II Nr 60844

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Lightness of elation II"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Lightness of elation II" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, daisy oraz fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Lightness of elation II". Produkten "Lightness of elation II" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Lightness of elation II" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här underbara blom-tapeten "Lightness of elation II" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och elegant plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Lila, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Lightness of elation II" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Lightness of elation II". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Övrigt blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte