inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Lightness of elation Nr 60847

Fototapet Lightness of elation Nr 60847

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Lightness of elation"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och tapeten "Lightness of elation" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, daisy oraz fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Lightness of elation". Produkten "Lightness of elation" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Lightness of elation" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här underbara blom-tapeten "Lightness of elation" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Grön, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Lightness of elation" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Lightness of elation". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Övrigt blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte