inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Finesse av naturen - vita magnolior på gammalt trä med spegling Nr 62272

Taggar: #fototapeter

Fototapet Finesse av naturen - vita magnolior på gammalt trä med spegling Nr 62272

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Finesse av naturen - vita magnolior på gammalt trä med spegling"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Finesse av naturen - vita magnolior på gammalt trä med spegling" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Finesse av naturen - vita magnolior på gammalt trä med spegling". Produkten "Finesse av naturen - vita magnolior på gammalt trä med spegling" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Finesse av naturen - vita magnolior på gammalt trä med spegling" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här moderna blom-tapeten "Finesse av naturen - vita magnolior på gammalt trä med spegling" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Brun, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Finesse av naturen - vita magnolior på gammalt trä med spegling" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Finesse av naturen - vita magnolior på gammalt trä med spegling". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Övrigt blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte