inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Doften av nejlikor - abstrakt blommotiv med texter och moln Nr 60669

Taggar: #fototapeter

Fototapet Doften av nejlikor - abstrakt blommotiv med texter och moln Nr 60669

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Doften av nejlikor - abstrakt blommotiv med texter och moln"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Doften av nejlikor - abstrakt blommotiv med texter och moln" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Doften av nejlikor - abstrakt blommotiv med texter och moln". Produkten "Doften av nejlikor - abstrakt blommotiv med texter och moln" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Doften av nejlikor - abstrakt blommotiv med texter och moln" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här snygga blom-tapeten "Doften av nejlikor - abstrakt blommotiv med texter och moln" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Rosa, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Doften av nejlikor - abstrakt blommotiv med texter och moln" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Doften av nejlikor - abstrakt blommotiv med texter och moln". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte