inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Delikat ljusglans - tre lila blommor på subtil bakgrund Nr 66940

Taggar: #fototapeter

Fototapet Delikat ljusglans - tre lila blommor på subtil bakgrund Nr 66940

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Delikat ljusglans - tre lila blommor på subtil bakgrund"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och tapeten "Delikat ljusglans - tre lila blommor på subtil bakgrund" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Delikat ljusglans - tre lila blommor på subtil bakgrund". Produkten "Delikat ljusglans - tre lila blommor på subtil bakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Delikat ljusglans - tre lila blommor på subtil bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här snygga fototapeten med blommor "Delikat ljusglans - tre lila blommor på subtil bakgrund" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Lila, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Delikat ljusglans - tre lila blommor på subtil bakgrund" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Delikat ljusglans - tre lila blommor på subtil bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Övrigt blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte