inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Delicate Touch Of Pink Nr 61937

Fototapet Delicate Touch Of Pink Nr 61937

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Delicate Touch Of Pink"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Delicate Touch Of Pink" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, rosa oraz fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Delicate Touch Of Pink". Produkten "Delicate Touch Of Pink" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Delicate Touch Of Pink" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara blommiga fototapeten "Delicate Touch Of Pink" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Rosa, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Delicate Touch Of Pink" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Delicate Touch Of Pink". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Övrigt blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte