inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Dark Purple kallor - gammalt papper bakgrund Nr 60456

Fototapet Dark Purple kallor - gammalt papper bakgrund Nr 60456

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Dark Purple kallor - gammalt papper bakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Dark Purple kallor - gammalt papper bakgrund" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, blommor, växter, liljor oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Dark Purple kallor - gammalt papper bakgrund".

Den här moderna fototapeten med blommor "Dark Purple kallor - gammalt papper bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Övrigt blommor tapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Dark Purple kallor - gammalt papper bakgrund" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Dark Purple kallor - gammalt papper bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte