inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Crying lilies on purple marble Nr 60725

Taggar: #fototapeter

Fototapet Crying lilies on purple marble Nr 60725

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Crying lilies on purple marble"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Crying lilies on purple marble" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Crying lilies on purple marble". Produkten "Crying lilies on purple marble" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Crying lilies on purple marble" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna blom-tapeten "Crying lilies on purple marble" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Svartvitt, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Crying lilies on purple marble" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Crying lilies on purple marble". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Övrigt blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte