inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.20

Fototapet Blooming June Nr 60108

Taggar: #fototapeter

Fototapet Blooming June Nr 60108

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Blommiga fototapeter "Blooming June"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Blooming June" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, rosa oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Blooming June". Produkten "Blooming June" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Blooming June" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här snygga blom-tapeten "Blooming June" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Rosa, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Blooming June" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Blooming June". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte