inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Blommornas skönhet - vit fresia med skugga mot en brun träbakgrund Nr 61872

Taggar: #fototapeter

Fototapet Blommornas skönhet - vit fresia med skugga mot en brun träbakgrund Nr 61872

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Blommornas skönhet - vit fresia med skugga mot en brun träbakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Blommornas skönhet - vit fresia med skugga mot en brun träbakgrund" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Blommornas skönhet - vit fresia med skugga mot en brun träbakgrund". Produkten "Blommornas skönhet - vit fresia med skugga mot en brun träbakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Blommornas skönhet - vit fresia med skugga mot en brun träbakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här snygga fototapeten med blommor "Blommornas skönhet - vit fresia med skugga mot en brun träbakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Brun, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Blommornas skönhet - vit fresia med skugga mot en brun träbakgrund" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Blommornas skönhet - vit fresia med skugga mot en brun träbakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte