inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Blommande natur - delikata rosa blommor mot suddig bakgrund av växter Nr 60436

Taggar: #fototapeter

Fototapet Blommande natur - delikata rosa blommor mot suddig bakgrund av växter Nr 60436

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Blommande natur - delikata rosa blommor mot suddig bakgrund av växter"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Blommande natur - delikata rosa blommor mot suddig bakgrund av växter" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Blommande natur - delikata rosa blommor mot suddig bakgrund av växter". Produkten "Blommande natur - delikata rosa blommor mot suddig bakgrund av växter" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Blommande natur - delikata rosa blommor mot suddig bakgrund av växter" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här underbara fototapeten med blommor "Blommande natur - delikata rosa blommor mot suddig bakgrund av växter" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Rosa, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Blommande natur - delikata rosa blommor mot suddig bakgrund av växter" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Blommande natur - delikata rosa blommor mot suddig bakgrund av växter". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte