inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Azalea i svart - kontrastfullt närbild på blommor mot mörk bakgrund med spegling Nr 60712

Taggar: #fototapeter

Fototapet Azalea i svart - kontrastfullt närbild på blommor mot mörk bakgrund med spegling Nr 60712

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Azalea i svart - kontrastfullt närbild på blommor mot mörk bakgrund med spegling"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Azalea i svart - kontrastfullt närbild på blommor mot mörk bakgrund med spegling" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Azalea i svart - kontrastfullt närbild på blommor mot mörk bakgrund med spegling". Produkten "Azalea i svart - kontrastfullt närbild på blommor mot mörk bakgrund med spegling" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Azalea i svart - kontrastfullt närbild på blommor mot mörk bakgrund med spegling" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här moderna blommiga fototapeten "Azalea i svart - kontrastfullt närbild på blommor mot mörk bakgrund med spegling" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Svart, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Azalea i svart - kontrastfullt närbild på blommor mot mörk bakgrund med spegling" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Azalea i svart - kontrastfullt närbild på blommor mot mörk bakgrund med spegling". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte