inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Azalea (blue) Nr 60446

Fototapet Azalea (blue) Nr 60446

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Azalea (blue)"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och tapeten "Azalea (blue)" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, blå, azalea oraz fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Azalea (blue)". Produkten "Azalea (blue)" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Azalea (blue)" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här snygga blommiga fototapeten "Azalea (blue)" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Blå, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Azalea (blue)" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Azalea (blue)". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte