inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstraktion - gula orkidéblommor med pärlor på en beige bakgrund Nr 60794

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstraktion - gula orkidéblommor med pärlor på en beige bakgrund Nr 60794

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Blommiga fototapeter "Abstraktion - gula orkidéblommor med pärlor på en beige bakgrund"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Abstraktion - gula orkidéblommor med pärlor på en beige bakgrund" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Abstraktion - gula orkidéblommor med pärlor på en beige bakgrund". Produkten "Abstraktion - gula orkidéblommor med pärlor på en beige bakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Abstraktion - gula orkidéblommor med pärlor på en beige bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här moderna blom-tapeten "Abstraktion - gula orkidéblommor med pärlor på en beige bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Beige, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Abstraktion - gula orkidéblommor med pärlor på en beige bakgrund" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Abstraktion - gula orkidéblommor med pärlor på en beige bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte