inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstraktion - fantasifull blommokomposition på bakgrund med växtmönster Nr 60714

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstraktion - fantasifull blommokomposition på bakgrund med växtmönster Nr 60714

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Abstraktion - fantasifull blommokomposition på bakgrund med växtmönster"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och tapeten "Abstraktion - fantasifull blommokomposition på bakgrund med växtmönster" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Abstraktion - fantasifull blommokomposition på bakgrund med växtmönster". Produkten "Abstraktion - fantasifull blommokomposition på bakgrund med växtmönster" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Abstraktion - fantasifull blommokomposition på bakgrund med växtmönster" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här moderna blom-tapeten "Abstraktion - fantasifull blommokomposition på bakgrund med växtmönster" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och elegant plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Rosa, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Abstraktion - fantasifull blommokomposition på bakgrund med växtmönster" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Abstraktion - fantasifull blommokomposition på bakgrund med växtmönster". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte