inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Wall full of orchids Nr 61839

Taggar: #fototapeter

Fototapet Wall full of orchids Nr 61839

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Wall full of orchids"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Wall full of orchids" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Wall full of orchids". Produkten "Wall full of orchids" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Wall full of orchids" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här snygga fototapeten med blommor "Wall full of orchids" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Wall full of orchids" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Wall full of orchids". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte