inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Vita orkidéer - blommotiv på grå bakgrund med inslag av lila Nr 60311

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vita orkidéer - blommotiv på grå bakgrund med inslag av lila Nr 60311

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Vita orkidéer - blommotiv på grå bakgrund med inslag av lila"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Vita orkidéer - blommotiv på grå bakgrund med inslag av lila" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Vita orkidéer - blommotiv på grå bakgrund med inslag av lila". Produkten "Vita orkidéer - blommotiv på grå bakgrund med inslag av lila" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Vita orkidéer - blommotiv på grå bakgrund med inslag av lila" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här moderna blommiga fototapeten "Vita orkidéer - blommotiv på grå bakgrund med inslag av lila" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Vita orkidéer - blommotiv på grå bakgrund med inslag av lila" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Vita orkidéer - blommotiv på grå bakgrund med inslag av lila". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte