inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vita orkidéer - blommor på en glänsande guld-silvermönster Nr 64376

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vita orkidéer - blommor på en glänsande guld-silvermönster Nr 64376

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Seekers of Beauty"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Seekers of Beauty" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Seekers of Beauty". Produkten "Seekers of Beauty" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Seekers of Beauty" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna blom-tapeten "Seekers of Beauty" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Grå, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Seekers of Beauty" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Seekers of Beauty". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte